skip to Main Content

Jullie LinkedIn-bedrijfspagina écht goed laten beheren?

Middels ons LinkedIn-management zorgen we voor groei, en waardevolle intereacties met jullie ‘company page’ op LinkedIn.

Willen jullie ook 5.000, 10.000of meer dan 20.000 views op jullie LinkedIn-posts? Vele tientallen of 100+ likes per keer en steeds weer nieuwe volgers? Met content die jullie volgers wél echt interessant vinden? 

Maar hebben jullie nu steeds maar een paar honderd views per post, met steeds dezelfde paar trouwe fans die liken, zonder dat de pagina nieuwe mensen bereikt? Of dat jullie ondanks grote aantallen volgers toch nauwelijks interactie krijgen? Dat je je eigenlijk afvraagt: is dit nu waar we het voor doen?

Terwijl je weet dat een écht goede LinkedIn-strategie enorm veel kan bijdragen:

  • Acquisitie: nieuwe klanten, verwijzers en tussenpersonen bereiken
  • Conversie: door goed branding potentiële klanten overtuigen,
  • Employer Branding: makkelijker goed personeel aantrekken en behouden

‘30% meer volgers na de eerste 5 posts‘

LinkedIn begrijpen en daarop inspelen is een vak

Net zoals Google een eigen algoritme en eigen spelregels heeft, zo heeft LinkedIn dat ook. De manier en het tijdstip waarop content gepost wordt hebben een extreem grote invloed op het succes ervan. En dat is nog los van de content zelf: wat voor content, hoe is het geschreven, hoe sluit het aan bij de doelgroep? En hebben jullie überhaupt duidelijke doelgroepen bepaald? Alleen door zowel je publiek als de regels en best-practices te kennen én hier op de juiste manier op in te spelen, kan je als bedrijf echt succesvol worden op LinkedIn. En dat vereist specialistische kennis, ervaring én expertise.

Mm Online Employer Branding Img 03
Website2

‘We dachten eerst dat het aan ons lag, maar sinds we met MediaMaze samenwerken blijkt dat we gewoon de verkeerde content maakten’

Wie zijn wij?

Wij zijn MediaMaze, specialisten in online beeldvorming. Wij zijn een professionele, volwassen organisatie met jarenlange ervaring met het online imago. Al onze medewerkers zijn universitair geschoold en accountmanagers doen we niet aan: je contactpersoon is ook degene die het echte werk doet.

Wat doen wij voor jullie?

Wij zijn jullie contentbureau, jullie interne PR-kantoor. En wij publiceren via jullie LinkedIn-pagina, die wij van a-tot-z verzorgen. Van brainstorm tot interviews tot publicaties (uiteraard alles in samenspraak). Wij maken alle content op in jullie huisstijl, we plaatsen het op de beste momenten op de beste wijze op jullie LinkedIn-pagina, plaatsen het door via Google Posts en monitoren de prestaties en rapporteren de resultaten. Zo groeit jullie bereik en imago op organische wijze bij potentiële klanten, relaties, verwijzers en sollicitanten.

Mm Online Employer Branding Img 02

En het resultaat?

Recent begonnen we voor een advocatenkantoor in Amsterdam met slechts 230 volgers. We genereerden in de eerste 5 posts op volledig organische wijze ruim 25.000 views en vergrootten het aantal volgers met ruim 30%. De content was een mix van expertise, employer branding en professionele opinie. De laatste twee posts genereerden steeds 100+ likes.

Ruim 100+ likes per post

30% meer volgers in slechts 5 posts

Ruim 25.000 views in 5 posts

Mm Linkedin Iconartboard 12

Wij bieden onze volledig ontzorging en professioneel LinkedIn beheer, van brainstorm tot publicatie, al vanaf €750,- per maand. 

Willen jullie ook groeien in bereik en betrouwbaarheid? In plaats van jaloers naar de concurrent te kijken is het tijd om het heft in eigen handen te nemen, om te werken aan de toekomst van jullie bedrijf. 

Back To Top